Eminem gespot met dochter op zeldzaam uitje voor Rock and Roll Hall of Fame

Eminem gespot met dochter op zeldzaam uitje voor Rock and Roll Hall of Fame

Repeteren voor de ceremonie

Eminem werd gespot met zijn dochter, Hailie Jade, op een zeldzaam uitje. Beiden worden zelden samen gezien, maar voor de 2022-editie van de Rock and Roll Hall of Fame maken zij een uitzondering.

De 50-jarige Eminem wordt komende vrijdag namelijk opgenomen in de hal. De wereldberoemde rapper en de jonge social influencer waren voor de ceremonie aan het repeteren in Los Angeles. Zoals meestal wil de 8 Mile-ster niet opvallen en werd hij met zijn 26-jarige dochter backstage geloosd.

Kinderen
Beiden zagen er sportief uit in gemakkelijk zittende kleding en petjes op. Alhoewel Eminem zijn dochter in deeltijd ziet, is hij altijd een betrokken vader geweest. Daarnaast heeft hij ook voor twee familieleden gezorgd.

Bij de podcast van Mike Tyson, vertelde Eminem dat hij blij is hoe zijn dochter en geadopteerde zonen opgroeien. Hij is trots op hen. En vertelde dat, hoewel hij blij is met zijn carrière, hij vooral blij is hoe goed zijn kinderen het doen.

"Als ik denk aan wat ik heb bereikt, is dat vooral dat ik mijn kinderen heb kunnen opvoeden in wat zij nu zijn. Het is belangrijk dat zij nuchter naar de wereld kijken en in balans zijn. Mensen denken dat geld gelukkig kan maken, maar dat is niet zo."

Het artikel in de Daily Mail staat hier. Eminem meldt op zijn Instagram hieronder dat 8 mile alweer 20 jaar bestaat.



NieuwsFilm

meest populair