Het wordt een warme kerst met Elizabeth Hurley in 'Christmas in Paradise'

Het wordt een warme kerst met Elizabeth Hurley in 'Christmas in Paradise'

Father Christmas is opnieuw verdwenen

In de nieuwe kerstfilm Christmas in Paradise vieren we kerst op de Caraïben. Christmas in Paradise is een vervolg van Father Christmas is Back die in 2021 verscheen op Netflix.

Het eerste deel gaat over vier zussen die kerst gaan vieren in hun Yorkshire landhuis. De zussen Joanna, Paulina, Vicky en Caroline schrikken zich rot als hun vader op de stoep staat. Niet alleen heeft hun vader hen jaren geleden verlaten, ook komt hij na al die jaren terug met een vrouw die nog jonger is dan hen.

Trailer van Christmas in Paradise
In deel twee gaan drie van de vier zussen op zoek naar hun vader die tijdens kerst opnieuw verdwijnt. Door betalingsgegevens komen ze erachter dat hun vader op de Caraïben zit. Joanna, Caroline en Paulina nemen een haastige beslissing en bestellen tickets naar de Caraïben.

De trailer laat zien dat hun vader zich prima vermaakt op het eiland, maar de zussen willen hem maar al te graag weer mee terug nemen naar England.

Terugkerende personages in Christmas in Paradise
De hoofdrollen in Christmas in Paradise worden opnieuw gespeeld door ]Elizabeth Hurley (Joanna Christmas), Nathalie Cox (Caroline Christmas), Kelsey Grammer (James Christmas) en Naomi Frederick (Paulina Christmas). Ook krijgt deze kerstfilm nieuwe castleden, waaronder Billy Ray Cyrus (Jimmy) en Victoria Ekanoye (Megan).

De kerstfilm Christmas in Paradise heft nog geen officiële verschijningsdatum, maar verschijnt rond aankomende kerst.



NieuwsFilm

meest populair