Henry Cavill heeft al een nieuwe franchise na 'The Witcher'

Henry Cavill heeft al een nieuwe franchise na 'The Witcher'

Van het jagen op monsters in de 15de eeuw naar het jagen op 'monsters' in de Tweede Wereldoorlog

Na zijn vertrek uit de Netflix-serie The Witcher heeft Henry Cavill alweer een nieuwe franchise gevonden om deel van uit te maken. Want niet alleen keert de Britse acteur terug als Superman, ook zal hij schitteren in de nieuwe film van Guy Ritchie.

Want te midden het nieuws dat Liam Hemsworth zijn rol als Geralt of Rivia zal overnemen in The Witcher, werd ook onthuld dat de Britse acteur deel uitmaakt van Guy Ritchies aankomende spionagefilm The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Het lijkt er dan ook op dat Cavill zich ook al aan wat toekomstige projecten heeft verbonden.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
Het nieuwe project van Guy Ritchie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2015 van oorlogscorrespondent Damien Lewis.

De film gaat over de avonturen van de Britse premier Winston Churchill die deel uitmaakt van een geheime gevechtsorganisatie in de Tweede Wereldoorlog. Gezien de interessante basis voor het verhaal wordt The Ministry of Ungentlemanly Warfare gezien als het begin van een nieuwe reeks.

Ritchie is samen met Jerry Bruckheimer, producent van het enorme kassucces Top Gun: Maverick, van plan om de film uit te bouwen tot een franchise. Deze kan tenslotte een reeks fascinerende personages presenteren, in navolging van die van Quentin Tarantino's Inglourious Basterds.

NieuwsFilm

meest populair