Sylvester Stallone poseert weer met zijn 3 mooie dochters!

Sylvester Stallone poseert weer met zijn 3 mooie dochters!

Stallone staat er weer mooi op met Sophia, Sistine en Scarlett.

"Ja hoor, Sylvester Stallone poseert weer met zijn 3 mooie dochters!" moeten veel kijkers op Instagram gedacht hebben. Zodra de wereldberoemde ster omringd wordt door zijn meiden, schieten de kijkcijfers omhoog.

Dat is ook niet raar. De dochters van Sylvester Stallone en Jennifer Flavin zijn oogverblindend mooi. Bovendien hebben zij net als hun ouders die alwetende blik in de ogen en een zelfverzekerde uitstraling.

Promotie
Dit keer helpen Sophia, Sistine en Scarlett hun vader bij het filmen van een reclame in Philadelphia. Het product dat zij promoten is een 'koffie in een blikje' met de toepasselijke naam 'Tiger Eye Coffee'.

Met zijn Rocky-films en het liedje 'Eye of the Tiger' is Sylvester Stallone natuurlijk de meest geschikte ster om mee geassocieerd te worden. Allevier dragen een zwart shirt met een logo. Met als verschil dat de topjes van de meiden net over hun borsten stoppen.

Geen punt, de buiken zijn afgetraind. En dat is niet raar met alle kennis rond trainen van hun papa. Sylvester Stallone zit overigens niet stil, zijn film Samaritan draait net in de bioscopen. De foto met zijn dochters staat hieronder op Insta.



NieuwsFilm

meest populair