HBO Max heeft vandaag de 'populairste thriller van het jaar' toegevoegd

HBO Max heeft vandaag de 'populairste thriller van het jaar' toegevoegd

'Don't Worry Darling' met Florence Pugh en Harry Styles is vanaf vandaag te streamen.

HBO Max heeft vandaag - naar eigen zeggen - de 'populairste thriller van het jaar' toegevoegd: Don't Worry Darling met Florence Pugh en Harry Styles. Deze film is spannende een mix van The Stepford Wives en Get Out.

Don't Worry Darling verscheen eind september in de bioscoop. De recensies waren matig. De thriller wist met een budget van 35 miljoen dollar (zonder marketingkosten) zo'n 85 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

De film is ook deels overschaduwd door al het vermeende drama achter de schermen. Spanningen tussen regisseur en hoofdrolspeelster, vonken die oversprongen... Er werd volop over geroddeld en gedaan op social media.

En dat is ergens zonde, want Don't Worry Darling is gewoon een prima film.

Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



Don't Worry Darling is vanaf vandaag beschikbaar op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair