3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 9 november 2022 17:59 in Featured
Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Midsommar (2019)
Regie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Kijk direct
De relatie van Dani en Christian zit in de slop. De twee reizen op uitnodiging van een medestudent af naar een Zweeds dorpje om daar deel te nemen aan het Midzomerfeest. Achter de vriendelijke, maar zweverige commune gaat echter een duister geheim schuil. Al snel is er geen weg meer terug.

Elvis (2022)
Regie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tom Parker, bijgenaamd de Colonel, voor het eerst de stem van Elvis hoort, weet hij dat hij goud heeft gevonden. Parker wordt de manager van Elvis en samen werken ze aan zijn doorbraak. Elvis groeit uit tot een sensatie. Maar al dat succes kent ook zijn schaduwkanten. Een reeks hotelconcerten in Las Vegas maakt van wat ooit begon als een droom een nachtmerrie.

Captain Fantastic (2016)
Regie: Matt Ross | Cast: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, e.a. | [b]Kijk direct
Ben leeft samen met zijn zes kinderen ver teruggetrokken in de bossen. Daar heeft hij zijn ideale wereld geschapen. Wanneer hij hoort dat zijn vrouw is overleden in het ziekenhuis, trekken hij en zijn kroost de boze bewoonde wereld in om haar ouders te stoppen bij het organiseren van een burgerlijke begrafenis.Lees ook:NieuwsFilm