Dit zijn updates over 'Constantine 2' en 'I Am Legend 2' die we willen horen

Dit zijn updates over 'Constantine 2' en 'I Am Legend 2' die we willen horen

Regisseur Francis Lawrence maakt ons lekker...

Regisseur Francis Lawrence is dan misschien verantwoordelijk voor bijna elk deel in de Hunger Games-franchise, maar daarvoor maakte hij nog twee eerdere box-office toppers waarover hij nu goed nieuws weet te melden.

Constantine 2
Het is inmiddels zeker dat er een vervolg komt op de hit Constantine (2005) met Keanu Reeves wederom in de hoofdrol als de demonenjager. De film werd aangekondigd slechts een ​​paar weken voordat James Gunn en Peter Safran het hoofd werden van DC Studios.

Lawrence vertelt dat hij en Akiva Goldsman momenteel proberen het verhaal goed te krijgen, zodat de productie, die groen licht heeft gekregen en hoge prioriteit heeft bij de studiobazen, zo snel mogelijk kan doorgaan.

I Am Legend 2
Ook op de post-apocalyptische thriller I Am Legend uit 2007 komt een follow-up met Will Smith terug als zowel producent als hoofdrolspeler naast nieuwkomer Michael B. Jordan.

Hoewel Lawrence nog geen gesprekken heeft gehad om nogmaals in de regiestoel plaats te nemen, heeft hij ook hier het verhaal met Goldsman al op poten staan. Verder is er wat dit project betreft veel geheimhouding, bijvoorbeeld over hoe het gesneuvelde personage van Smith opnieuw zijn opwachting kan gaan maken.

NieuwsFilm

meest populair