Charismatische Johnny Depp groot succes in Rihanna's 'Savage X Fenty' show

Charismatische Johnny Depp groot succes in Rihanna's 'Savage X Fenty' show

Fris, schoon en krachtig

Ook de vierde editie van de jaarlijkse 'Savage X Fenty' show van Rihanna werd gisteren goed ontvangen. De keus voor de omstreden, en o zo charismatische, Johnny Depp bleek een groot succes.

Het podium is omgetoverd in een bos met zand en heuvels. Johnny Depp is al snel te zien en ruim 40 seconden in beeld. Hij wandelt op het nummer 'So fresh, so clean' van Outkast. Hij oogt krachtig en ontspannen en draagt een jas, broek en shirt in aardse kleuren.

Stilzwijgend en veelzeggend
Het liedje is meer dan goed gekozen. Johnny Depp begint immers fris en schoon aan nieuwe opdrachten na alle echtscheidingsperikelen rond Amber Heard. Bovendien staan zowel Johnny Depp als de zanger André 3000 bekend om hun eigenzinnige, creatieve aard.

Rihanna's keus voor Johnny Depp is een stilzwijgend en veelzeggend gebaar richting anderen om hem het voordeel van de twijfel te geven. Zij had immers zelf ook in een eerdere, omstreden relatie te maken met geweld en misbruik.

Nieuwe mannenlijn
Rihanna is zelf ook te zien in de show, net als Maxwell en Anitta en andere sterren. Ook Simu Liu en andere mannen tonen de nieuwe mannenlijn. De kledingstukken ogen comfortabel en luxe. Het unieke aan de kledinglijn is, dat het merk 'all inclusive' is. Alle mannen en vrouwen in alle maten kunnen bij 'Fenty' terecht.

Over de show en haar kledinglijn zegt de wereldberoemde zangeres, actrice en kledingontwerpster: "We gaan graag uitdagingen aan. We willen tradities uitdagen. Daarnaast willen wij de term 'sexy' herdefiniëren. Savage is meer dan een modeshow. Het is een ervaring met verschillende aspecten. Ik breng graag verlichting."

De video met interviews en stukjes uit de Amazon Prime Video show zijn te zien bij Entertainment Tonight op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair