De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Falling for Christmas (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Janeen Damian | Cast: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, e.a. | Kijk direct
Sierra, een verwende hotelerfgename, heeft zich net verloofd met Tad. Wanneer de twee op de skipiste worden overvallen door een sneeuwstorm, verongelukt Sierra. Ze wordt wakker in het ziekenhuis en kan zich niets meer herinneren. Sierra gaat op aanraden van haar arts herstellen in een nabijgelegen lodge, die wordt gerund door de knappe Jake.

The Soccer Football Movie (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mitch Schauer | Cast: Zlatan Ibrahimovic, Megan Rapinoe, 'Weird Al' Yankovic, e.a. | Kijk direct
Wanneer Zlatan Ibrahimovic zich kwalificeert voor een voetbaltoernooi voor de allerbeste spelers, besluit de sluwe wetenschapper Weird Al zijn talent te stelen. Al snel volgen er meer slachtoffers. Aan vier jonge voetbalfans om de vaardigheden van hun idolen terug te krijgen. Samen gaan ze de strijd aan tegen het kwaad.

Enola Holmes 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair