Er is genoeg mis met deze kerstfilm met Lindsay Lohan, maar echt boos kan je er niet op blijven.
play

4,7 details

  • 93 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
93 Min Verenigde Staten

Een verwende hotelerfgename genaamd Sierra heeft zich net verloofd. Ze krijgt echter de volle laag te verduren wanneer ze haar geheugen kwijtraakt na een ski-incident. Ze belandt als gevolg hiervan bij een knappe hoteleigenaar en zijn dochter. De hoteleigenaar besluit haar te verzorgen, en bij hem leert Sierra de waarde van vriendelijkheid en liefde.

Alt titel
Christmas in Wonderland
Regie
Janeen Damian
Cast
Lindsay Lohan, Jack Wagner, Chord Overstreet, George Young, Alejandra Flores, Ali Lohan, Kate Rachesky, Olivia Perez, Blythe Howard, Chase Ramsey, Alireza Mirmontazeri, Cat Hammons, Kylie Rohead, Samuel Campbell, Ron Beth, Sean Dillingham, Lonzo Liggins, Antonio D. Charity.
Release
10.11.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Janeen Damian | Scenario: Jeff Bonnett, Ron Oliver | Cast: Lindsay Lohan (Sierra Belmont) Chord Overstreet (Jake Russell), George Young (Tad Fairchild), Jack Wagner (Beauregard Belmont), Olivia Perez (Avy), e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2022

Waar er bij Die Hard nog weleens discussie kan ontstaan over de vraag of het nu echt een kerstfilm is (dat is het wel!), is daar bij Falling for Christmas geen twijfel over mogelijk. Er gaat geen seconde voorbij zonder kerstrui, kerstversiering, kerstdeuntje of kerstcliché. 'Kerstig' is het eindresultaat dan ook zeker. Maar zit er ook iets in voor de persoon die de Die Hard-discussie met zijn schoonfamilie heeft verloren en nu onvrijwillig mee moet kijken?

Het plot is in ieder geval zo dun als een kerstkaart. Verwende rijkeluisdochter Sierra Belmont rolt van een besneeuwde berg en stoot haar hoofd, waarop ze zich niet meer herinnert dat ze net verloofd is met Tad, een onuitstaanbare influencer. Ze wordt gevonden door Jake Rusell, een simpel plattelandstype, en spendeert de volgende vier dagen in zijn bijna failliete skiresort met zijn jonge dochtertje Ivy - de moeder is natuurlijk weer overleden. Langzaam krijgt ze haar geheugen terug, maar wil ze nog wel weg bij haar nieuwgevonden familie?

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Falling for Christmas Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.