Nieuwste Netflix-film staat in een klap bovenaan de Top 10

Nieuwste Netflix-film staat in een klap bovenaan de Top 10

Falling for Christmas scoort gelijk waanzinnig goed.

De Netflix Top 10 is weer een nieuwe koploper rijker. Het is namelijk de volgende Netflix Original die de misdaadfilm Enola Holmes 2 van de eerste plek heeft gekregen. Het betreft een van de kerstfilms van de streamer.

De film heet Falling for Christmas en is volgens de streamer een ontspannende en charmante komedie. De regie lag in handen van debutant Janeen Damian en opvallend aan de kerstfilm is dat Lindsay Lohan de hoofdrol speelt.


Falling for Christmas op 1 in de Top 10 van Netflix
De ontvangst van Falling for Christmas is niet denderend, met 50 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het publiek lijkt met tevreden, gezien de 71 procent als Audience Score.

"Het is geen Miracle on 34th Street, maar kijkers die in de stemming zijn voor wat fa la la la Lohan zullen Falling for Christmas net zo fijn vinden als een avondje languit op de bank," luidt de critics consensus.

Wil jij nu Falling for Christmas op Netflix gaan kijken, dan vind je de film nu hier op de streamer.


In de film verliest een verwende erfgename haar geheugen tijdens een ski-ongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

NieuwsFilm

meest populair