Rita Ora trekt volop de aandacht in opvallende jurk

Rita Ora trekt volop de aandacht in opvallende jurk

Sensationeel!

"Een hele eer," schrijft Rita Ora op haar Instagram. Ze post daarbij een serie foto's van haar Glamour-event. Ze moet volop de aandacht hebben getrokken in haar opvallende jurk.

De knappe zangeres en actrice uit Fifty Shades Freed draagt een prachtige, nauwsluitende, zwarte japon. Ze draagt haar haren los in beachwaves. Haar figuur komt goed uit in de doorzichtige jurk. Daaronder draagt zij een zwarte bikini. Het geheel oogt chique, zomers en vooral sensationeel. Perfect voor een etentje bij een beachclub.

Glamour Women Award
Rita Ora ontving een prijs Op het Glamour Women of the year 2022 event ontving Rita Ora een entertainment award. Glamour deelt de prijzen jaarlijks uit aan de meest opvallende dames die zich hard maken voor gelijkheid en een betere wereld.

Als dochter van twee vluchtelingen uit Kosovo draaide het leven van Rita Ora om hoop en dromen. Haar grootvader is een bekende regisseur in Kosovo en zelf is zij een hardwerkende multi-talent.

"Ik leef het leven waar ik vroeger als kind van droomde. Ik ben dankbaar dat mijn ouders voor hun gezin durfden te vluchten naar Groot-Brittannië, waardoor wij met onze inzet dit allemaal kunnen doen. We inspireren en motiveren elkaar. Ik zou zeggen, dat anderen ook niet op moeten geven."

Het artikel staat hier. De foto's van Rita Ora staan in haar Instagram-bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair