Sylvester Stallone komt met een realityserie over zijn privéleven, maar waarom?

Sylvester Stallone komt met een realityserie over zijn privéleven, maar waarom?

De acteur vindt zichzelf nu nog relevant genoeg voor een realityserie.

Sylvester Stallone komt binnenkort met een eigen realityserie. In de The Jonathan Ross Show onthult de Hollywoodster waarom hij zijn privéleven juist nu bloot wil leggen aan het publiek.

In oktober kondigde Stallone aan al enige tijd te werken aan een realityserie. De 76-jarige acteur heeft al een rijke carrière achter de rug en is nog steeds ontzettend populair. Waarom wilde hij dan toch nog een realityserie maken?

"Ik wilde dat graag doen omdat ik nu nog relevant ben", vertelt Stallone aan Ross. "Ik speel dan wel Rocky, Rambo en een hoop andere personages, maar thuis met mijn drie dochters en twee honden sta ik een trede lager in de voedselketen".

Eerder zei Stallone dat de kijkers zullen worden verrast door alle onthullingen in de show. Of de camera's ook opnames hebben gemaakt van de kortstondige scheiding van zijn vrouw, is nog maar de vraag. Daar hopen we natuurlijk wel op.

Ervaren producenten
De realityserie wordt geproduceerd door dezelfde makers als die van Keeping Up with the Kardashians en zal op streamingdienst Paramount Plus worden uitgebracht.

NieuwsFilm

meest populair