Emily Blunt verklapt vakanties met een heuse 'sekssymbool' door te brengen

Emily Blunt verklapt vakanties met een heuse 'sekssymbool' door te brengen

Stanley Tucci wordt een sekssymbool door zijn... kookvideo's?

Merkwaardig nieuws van Emily Blunt. De ster is al jaren getrouwd met John Krasinski, maar verklapt vakanties door te brengen met 'sekssymbool' Stanley Tucci. "Hij maakt een heerlijke cosmo. Wij noemen het de Blunt-Tucci," vertelt zij met een lach aan Stephen Colbert.

Eigenlijk zijn Emily en Stanley familie van elkaar. Ze kennen elkaar door hun acteerwerk in The Devil Wears Prada. En doordat zij collega's zijn, leerde Stanley zijn nieuwe partner kennen: de zus van Emily. Beide gezinnen zien elkaar dus regelmatig en eten samen.

Tijdens de pandemie
Tijdens de pandemie startte Stanley Tucci met het delen van kookvideo's. Die gingen zo viraal, dat de 60-plusser inmiddels verheven is tot sekssymbool. De video's zijn een mix van een uitleg bij het eten dat hij laat zien. Meer niet.

"Het is verbazend dat een totaal onbelangrijke kookvideo, die hij moest posten van mijn zus, ervoor zorgde dat hij als sexy wordt gezien. Ik vroeg hem of hij die symboolstatus wel leuk vond. En hij reageert met: Ja, natuurlijk."

Emily Blunt vertelde in het interview bij The Late Show with Stephen Colbert dat de westernserie The English van start gaat. Ook deelden zij hun passie voor koken. Het interview staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair