3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Kijk direct
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.

In Bruges (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin McDonagh | Cast: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Clémence Poésy, e.a. | Kijk direct
Nadat een klus in Londen volledig uit de hand loopt, worden de Ierse huurmoordenaars Ken en Ray door hun baas naar Brugge gestuurd. Daar moeten zij zich schuilhouden in een bed-and-breakfast tot nadere orders. Voor de gangsters is Brugge totaal onbekend terrein. Ondanks hun opdracht, raken Ken en Ray betrokken bij allerlei gevaarlijke verwikkelingen.

The Power of the Dog (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a. | Kijk direct
1925, Montana. De rauwe cowboy Phil Burbank runt samen met zijn broer George een ranch. De onderlinge spanningen nemen verder toe wanneer de toekomst van hun ranch ter discussie wordt gesteld en George zijn nieuwe vrouw Rose en zoon Peter in huis neemt. Onverwacht peuteren deze spanningen Phils lang verborgen geheimen los.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair