Eindelijk meer duidelijkheid over 'Captain America: New World'

Eindelijk meer duidelijkheid over 'Captain America: New World'

Wat interessante personages krijgen hun terugkeer in het MCU

Marvel draait inmiddels op volle toeren. Met Black Panther: Wakanda Forever die net de bioscopen draait en nog genoeg films op de planning krijgen de fans genoeg voorgeschoteld. Producent Nate Moore geeft over een van die films een grote update, namelijk Captain America: New World Order.

In een interview gaf Moore aan dat de opnames van de film begin volgend jaar zullen beginnen. Ook vertelde hij dat hij niet kan wachten om Sam Wilson (Anthony Mackie) samen met Thunderbolt op de schermen te zien. Waar Thunderbolt voorheen werd gespeeld door William Hurt is het nu de beurt aan Harrison ford. Verder geeft Moore aan dat er nog een personage zijn terugkeer maakt in het MCU:

"Ook Samuel Stern komt terug naar het MCU, wat ik echt leuk vind want Tim Blake Nelson is geweldig. Thunderbolt keert ook terug en als je Captain America: Civil War nog onthouden hebt weet je dat hij Wilson in de gevangenis heeft gegooid. Dat duo moet voor wat mooie momenten zorgen."

Wat kunnen we gaan verwachten?
In de podcast Phase Zero vertelt Moore wat we kunnen gaan verwachten van Wilson: "Het is duidelijk dat hij geen Steve Rogers is. Hij is geen super soldier en is bijna altijd de underdog. We gaan laten zien wat er met hem gebeurt als hij wordt overklast. We gaan laten zien dat Captain America niet draait om het zijn van een super soldier."

Captain America 4 zal waarschijnlijk worden uitgebracht op 3 mei 2024.

NieuwsFilm

meest populair