De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Falling for Christmas (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Janeen Damian | Cast: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, e.a. | Kijk direct
Sierra is de verwende dochter van een hoteleigenaar. Ze is net verloofd met Tad, een influencer. Na een ongeluk op een skipiste, wordt ze wakker in het ziekenhuis met geheugenverlies. Op aanraden van haar arts, brengt Sierra vervolgens een aantal dagen door in het resort van de knappe Jake. Ondertussen is haar familie naar haar op zoek.

Enola Holmes 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.

Marokkaanse bruiloft (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Soumaya Ahouaoui, Walid Benmbarek, Nabil Aouled Ayadi, e.a. | Kijk direct
Yasmine is zeer gefocust op haar carrière als strafrechtadvocaat. Haar ouders zijn trots op haar, maar maken zich ook zorgen. Iedereen in hun gemeenschap is namelijk al getrouwd of staat op het punt dat te doen, terwijl Yasmine nog vrijgezel is. Aangespoord door haar omgeving gaat Yasmine op zoek naar liefde.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair