3 gave actiefilms op Netflix om nu te kijken

3 gave actiefilms op Netflix om nu te kijken

Lekker veel actie op Netflix.

Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Interceptor

Regie: Matthew Reilly | Hoofdrollen: Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glennane | Kijk nu



Een luitenant van het leger gebruikt haar jarenlange tactische training om de mensheid te redden van zestien kernraketten die in de VS zijn gelanceerd, terwijl een gewelddadige gecoördineerde aanval tegelijkertijd haar afgelegen raketonderscheppingsstation bedreigt.

The Harder They Fall

Regie: Jeymes Samuel | Hoofdrollen: Idris Elba, Jonathan Majors, Zazie Beetz | Kijk nu



We maken kennis met Nat Love (Jonathan Majors), een outlaw die ontdekt dat de man (Elba) die zijn ouders vermoordde, op vrije voeten komt. Love herenigt zijn oude bende om zijn vijand op te sporen en wraak te nemen.

The Town

Regie: Ben Affleck | Hoofdrollen: Ben Affleck, Jeremy Renner, Blake Lively | Kijk nu



De meedogenloze bankovervaller Doug MacRay (Ben Affleck) wordt tijdens een klus verliefd op bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall). Doug wil een nieuw leven in een andere stad met haar opbouwen, maar de FBI zit hem op zijn hielen en zijn bendeleden twijfelen aan zijn loyaliteit. Hoe krijgt Doug dit voor elkaar zonder Claire in levensgevaar te brengen? Oscarwinnaar Ben Affleck regisseert en speelt in de misdaadthriller The Town.

NieuwsFilm

meest populair