3 spannende thrillers op Netflix om direct te kijken

3 spannende thrillers op Netflix om direct te kijken

Veel spanning en sensatie op streaming.

Op Netflix vind je flink wat uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie thrillers zijn best leuk voor een avondje vermaak, en op hun eigen manier spannend. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

The Good Nurse

Regie: Tobias Lindholm | Hoofdrollen: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Kim Dickens | Kijk nu



'The Good Nurse' vertelt het waargebeurde verhaal van de achtervolging en gevangenneming van Charlie Cullen, een verpleger die beschouwd wordt als een van de grootste seriemoordenaars in de geschiedenis. Charlie is een getrouwde vader waarvan men dacht dat hij een verantwoordelijke verzorger was. Zijn geheime dwang om mensen van het leven te beroven leidde echter tot zijn betrokkenheid bij de dood van maar liefst honderden patiënten in 16 jaar tijd.

The International

Regie: Tom Tykwer | Hoofdrollen: Naomi Watts, Clive Owen, Ulrich Thomsen | Kijk nu



Een Interpol agent (Clive Owen) en een advocaat (Naomi Watts) onderzoeken de illegale activiteiten van een van de grootste banken ter wereld. Hun zoektocht naar de waarheid brengt hen van Berlijn naar Milaan en van Istanbul naar New York en beide blijken in levensgevaar te zijn.

The Purge Election Year

Regie: James DeMonaco | Hoofdrollen: Frank Grillo, Mykelti Williamson, Elizabeth Mitchell | Kijk nu



Het is twee jaar geleden dat Leo Barnes zich ervan weerhouden heeft om wraak te nemen tijdens de Purge-avond. Inmiddels is hij hoofd beveiliging van senator Charlie Roan, met als missie haar te beschermen in de strijd om het presidentschap en het overleven van het jaarlijkse ritueel dat de armen en onschuldigen op scherp zet. Wanneer er vervolgens verraad plaatsvindt, worden ze gedwongen de straat op te gaan. Uitgerekend op de avond dat er geen hulp beschikbaar is.

NieuwsFilm

meest populair