Grote onthulling voor de eerste teaser trailer van 'Indiana Jones 5'

Grote onthulling voor de eerste teaser trailer van 'Indiana Jones 5'

James Mangold maakt de fans gek...

De langverwachte vijfde Indiana Jones-film, met Harrison Ford nog één laatste keer als de avontuurlijke archeoloog, verschijnt pas volgend jaar juni in de wereldwijde bioscopen, maar de eerste officiële teaser trailer komt er mogelijk zeer binnenkort al aan.

Een ongeduldige fan vroeg aan James Mangold op Twitter naar de release van het volgende stukje promotie en de schrijver/regisseur verraste velen met zijn antwoord zoals je hieronder kunt lezen:


Naar verwachting zullen we dus over minder dan 30 dagen, vlak voor het einde van het jaar 2022, eindelijk beeldmateriaal te zien krijgen.

Eén dag na negatieve geruchten
Deze tijdspanne valt niet geheel toevallig samen met de release van Avatar: The Way of Water, dus waarschijnlijk zal de preview voorafgaand aan James Cameron's blockbuster zijn schermdebuut gaan maken.

Het is niet bekend of de aankondiging van Mangold zo gepland was of plotselinge 'damage control' is en juist te maken heeft met de valse berichten van gisteren over geheime testscreenings waarbij de kijkers volgens inside bronnen boos en teleurgesteld naar buiten kwamen.

NieuwsFilm

meest populair