Fans van Timothée Chalamet zorgen ervoor dat officiële première-event wordt afgelast

Fans van Timothée Chalamet zorgen ervoor dat officiële première-event wordt afgelast

Deze fans waren wel erg enthousiast..

Een première van Luca Guadanigno's (Call Me By Your Name) nieuwe film Bones and All is afgelopen weekend afgelast vanwege het overweldigende aantal fans die voornamelijk aanwezig waren om hoofdrolspeler Timothée Chalamet te zien.

De première vond afgelopen zaterdag plaats in Milaan. De lokale politie besloot wegens veiligheidsredenen om de rode loper en interviews met de pers af te lassen. De première is op kleinschalige wijze doorgegaan en de sterren zijn binnen gefotografeerd.



Bones and All
De desbetreffende film gaat over het koppel Maren (Taylor Russell) en Lee (Chalamet) die samen op een gigantische roadtrip gaan door Amerika. Hetgeen wat ze samen heeft gebracht is echter iets duisters; ze zijn allebei kannibaal. De film zet de samenwerking tussen Chalamet en regisseur Luca Guadanigno voort. In 2017 hadden ze samen al succes met Call Me By Your Name. Chalamet werd zelfs genomineerd voor een oscar voor zijn werk in de film.

Bones and All is vanaf 30 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Chalamet's meest recente film is Entergalactic, die je nu kunt bekijken op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair