De Squadron Supreme mogelijk in volgende Marvel-film!

De Squadron Supreme mogelijk in volgende Marvel-film!

Captain America 4 zou wel eens de groep schurken kunnen introduceren.

Het MCU zit nog steeds zonder Avengers na de gebeurtenissen van Endgame. Een ideale kans dus voor de groep schurken om hun debuut te maken. Dit zou wel eens kunnen gebeuren in Captain America: New World Order.

Wie zijn het Squadron Supreme?
Het Squadron Supreme is als het ware een alternatieve versie van de Avengers, bestaande uit Hyperion, Power Princess, Nighthawk, Whizzer en Doctor Spectrum. Elk van deze leden bootst een van de krachten van DC's Justige League na.

Plot voor New World Oder
In Captain America 4 zal Sam Wilson het gaat opnemen tegen Samuel Stern en Thunderbolt Ross, gespeeld door Harrison Ford. Ook zal de film vooral ingaan op Wilson die de titel van Captain America moet verdienen.

Waar past deze groep in het MCU?
Er is dus niet echt plek voor het Squadron Supreme om als primaire schurk op te treden. Wel zouden ze geïntroduceerd kunnen worden voor toekomstige projecten zoals the Thunderbolts, een theorie die ook al langer in de lucht hangt.

Of het Squadron Supreme ook echt hun debuut zal maken in het MCU is nog even afwachten. Captain America: New World Order zal op 3 mei 2024 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair