Gruwelijke foto's vrijgekomen van horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood and Honey'

Nieuw materiaal voor je nachtmerries!

Mitchell van Vuren 17 november 2022 22:30 in Algemeen
De aankomende horrorfilm over de vriendelijke teddybeer komt langzaam dichterbij, en steeds als de makers meer materiaal uitbrengen lijkt het verhaal gruwelijker te worden. IGN mocht recent vier nieuwe foto's uit de film Winnie the Pooh: Blood and Honey onthullen, waarop nu ook Janneman Robinson te vinden is. Bekijk ze snel hieronder!

Doordat de rechten van het originele kinderboek in het publieke domein terechtkwamen, kon Disney er niets aan doen toen hun geliefde kinderserie in de handen van een horrorfilmmaker terecht kwam. Het resultaat is nu een bloederige variant van het verhaal van Pooh en zijn vriendjes.

Nu zijn er weer nieuwe beelden vrijgegeven, waarop onder andere een jonge Janneman Robinson te zien is. Ook is op een andere foto het silhouet van Pooh te zien, die voor een brandende auto staat en een mes vasthoudt. Regisseur Rhys Frake-Waterfield liet trots weten dat het de beste beelden tot nu toe zijn.
Waar zal de film over gaan?
In een gewelddadige twist zullen Pooh en Knorretje niet de vriendelijke wezens blijven die we kennen uit de Disney-films, maar veranderen ze in bloeddorstige dieren die zich tegen de andere bekende vriendjes en vervolgens Janneman Robinson keren.

In eerdere beelden werd al gehint dat het wraakzuchtige duo hun eigen wereld zal verlaten en in de mensenwereld terecht zal komen, met voldoende horror en geweld van dien.

De verwachting is dat de horrorfilm in december 2023 zal uitkomen in de Nederlandse bioscopen.
Bekijk de rest van de foto's.

NieuwsFilm