'Mad Max: Fury Road' verscheepte een bizarre hoeveelheid auto's naar de woestijn

'Mad Max: Fury Road' verscheepte een bizarre hoeveelheid auto's naar de woestijn

Alles moest mee naar de woestijn, Ook de auto's.

Fury Road-ster Charlize Theron onthuld dat er voor de filmopnames een enorme hoeveelheid auto's overzee moest worden verscheept.

De film, die in 2015 uit werd gebracht, volgt her personage van Tom Hardy. Hij bundelt zijn krachten met Furiosa om te ontsnappen aan de heerser van de postapocalyptische woestijn. De film deed het zo goed dat er nu zelfs een prequel komt over Furiosa.

Meer dan 100 auto's
In een interview met de SmartLess podcast onthult Charlize Theron dat er voor de bizarre woestijn, race en actie-scene 140 auto's meegenomen moesten worden naar de woestijn in Namibië.

"De woestijn is ongelooflijk. We gingen erheen omdat er een overstroming was. Er was een soort regenmoesson die Australië trof toen we net bezig waren met de preproductie en de hele Rode Woestijn in Australië eindigde gewoon als wilde bloemen. We hadden 140 auto's die in Australië waren gemaakt en ze moesten ze allemaal op een boot zetten en over het water helemaal naar Namibië varen."

De toekomst van Mad Max
Mad Max: Furiosa is de eerste spin-off in de Mad Max-franchise. De fans hopen ook op een vijfde film met Mad Max in de hoofdrol. Regisseur en maker George Miller lijkt alleen meer interesse te hebben om de wereld van Mad Max verder te verkennen.

Mad Max: Furiosa zal in mei 2024 in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair