Amy Adams reageert op de terugkeer van Henry Cavill als Superman

Amy Adams reageert op de terugkeer van Henry Cavill als Superman

Amy Adams zou graag terugkeren als Lois Lane.

Vorige maand op 24 oktober heeft Henry Cavill aangegeven dat hij terugkeert als Superman in nieuwe DC-films. Cavill kwam als eerste voor als Superman in Man of steel.

Zijn fictieve vriendin in de film, Lois Lane, gespeeld door Amy Adams, is hier super enthousiast over. Hierop reageerde Adams met het volgende: "Is het niet geweldig? Ik ben heel blij voor hem. Hij is zo'n geweldige Superman, dus ik ben erg enthousiast voor hem."

Wie is Lois Lane?
Lois Lane is de vriendin van Superman die in het 70-jarig bestaan van Superman veel is veranderd. Lois Lane is gebaseerd op de vrouwelijke journalist Torchy Blaine uit een filmserie in de jaren 30.

Vroeger was zij vaak de plot van het verhaal doordat Superman haar vaak moest redden, maar tegenwoordig door de emancipatie en gevechten om feminisme wordt ze nog zelden gered door iemand anders, maar redt ze zichzelf.

Keert Amy Adams terug als Lois Lane?
Hoewel Adams eerder de rol van Lois Lane op zich heeft genomen, is er nog geen zekerheid of ze de rol in de toekomst weer krijgt. Tijdens een interview voor haar nieuwe film Disenchanted vroeg de interviewer er meer over. Hierop reageerde ze: "Ze hebben het er nog niet met mij over gehad."

Mocht Adams terugkomen in Superman, dan zou ze het geweldig vinden. Mocht Adams niet terugkomen, dan zou ze de film alsnog ondersteunen: "De rol van Lois is in het verleden door zoveel geweldige actrices ingevuld. Als het iemand anders is, zal ik de richting die ze opgaan ondersteunen."

Wanneer de nieuwe Superman verschijnt is nog niet duidelijk, maar iedereen is er klaar voor.



NieuwsFilm

meest populair