Harrison Ford is terug op nieuwe foto's 'Indiana Jones 5'!

Harrison Ford is terug op nieuwe foto's 'Indiana Jones 5'!

Er wordt steeds meer naar buiten gebracht over een van de grootste films van 2023.

Indiana Jones geldt als een van de ultieme helden in het actie-genre, en in 2023 keert hij voor het eerst in 15 jaar terug in Indiana Jones 5. Nu is het wachten op de eerste bewegende beelden, maar in de tussentijd trakteert Empire ons op twee gave covers én een nieuwe foto.

In het nieuwe nummer Empire belooft hoofdrolspeler Harrison Ford dat ons een avontuur staat te wachten vol humor, echte emotie en complexiteit. Maar of het een lolletje was om de film te maken? Aldus Ford:

"De opnames waren zwaar, lang en ruw. Maar ik ben heel blij met de film die we hebben gemaakt."

Maar waarom wilde de doorgewinterde acteur eigenlijk een vijfde film maken? Ford zegt niet hardop dat het te maken heeft met de zure smaak die Indiana Jones and The Kingdom of the Crystal Skull heeft achtergelaten, maar heeft een iets voorzichtiger antwoord:

"Ik dacht dat het mooi zou zijn om nog één film te maken waarbij we Indiana Jones aan het einde van zijn reis zien. Maar dan wel met een script dat de mogelijkheid bood om het personage verder uit te diepen."

Het nieuwe nummer van Empire, dat meer exclusieve foto's en nieuwtjes over Indiana Jones 5 bevat, ligt vanaf 24 november in de boekhandels.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair