Gecancelde Bruce Almighty'-sequel met duivelse Jim Carrey klinkt supertof

Gecancelde Bruce Almighty'-sequel met duivelse Jim Carrey klinkt supertof

Maar in plaats daarvan bleef het bij 'Evan Almighty'...

Bijna twee decennia geleden verscheen Bruce Almighty, de komische hit uit 2003 en tevens de laatste samenwerking tussen acteur Jim Carrey en regisseur Tom Shadyac (Na Ace Ventura en Liar Liar).

De comedy gaf een ​​unieke benadering van religie en theologie, waarbij Carrey's Bruce Nolan de krachten van God (Morgan Freeman) kreeg.

Zoals bekend kwam in 2007 het mindere, door Steve Carrell geleide, Evan Almighty uit. Maar bijna was de franchise nóg verder gegaan, zo onthullen scenarioschrijvers Steve Koren en Mark O'Keefe in een interview.

Duivels goed
In 2010 presenteerden zij namelijk een idee aan 'Universal Pictures' getiteld Brucifer waarin Bruce Nolan dit keer de krachten van Satan zou krijgen. Carrey en zijn management steunden het idee, maar om onverklaarbare redenen kwam het project nooit van de grond.

Bruce's zijn opruiende tirades richting de hel zouden er dit keer toe leiden dat zijn vrouw (Jennifer Aniston) wordt vermoord en vervolgens terugkeert als een zombie. Of ook Freeman weer van de partij was, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair