De 21-jarige actrice Isabela Merced toont haar beauty-geheimen

De 21-jarige actrice Isabela Merced toont haar beauty-geheimen

'We verdienen het om te genieten van het leven'

Isabela Merced staat gepland voor de nieuwe film Madame Web. Dat komt niet zomaar. De 21-jarige speelt al jaren in series bij Nickelodeon en was al te zien in Transformers the Last Knight en Dora and the Lost City of Gold.

Op het moment is zij te zien in de films Rosaline en Father of the bride. Met Vogue deelt zij haar no make up look terwijl zij zich geraffineerd opmaakt. Isabela Merced laat een prachtige huid zien, ze komt uit Peru en heeft Spaanse 'roots', terwijl zij vertelt dat zij haar huidverzorging in de loop der jaren heeft moeten aanpassen.

Leren
Isabela Merced toont haar beauty-geheimen en gebruikt verschillende merken, zoals Osea, Tree of Life, Laura Mercier en Fenty Beauty. Het zijn net de merken die zij vindt bij het winkelen of die zij aanbevolen krijgt. Isabela gebruikt graag producten die licht aanvoelen.

"De huid verandert, de hormonen veranderen. De seizoenen veranderen. Daar pas ik mijn verzorging op aan. Ik heb het helaas zelf moeten leren, want mijn moeder gebruikt alleen water en zeep. Door mijn werk heb ik geleerd dat die verzorging moet op mijn vrije dagen."

"Ik ga uit vanavond. Ik ga plezier hebben. En ik ga er goed uit zien, terwijl ik op stap ben. Ik ben Spaans en mijn huid verandert afhankelijk van de zon. Een goede spf is belangrijk in producten."

Paniek
Na twee ernstige paniekaanvallen op de set eerder dit jaar, besloot zij maar twee films per jaar te doen. Wijs geworden vertelt zij: "We verdienen het om te genieten van het leven. En niet om te bewijzen aan anderen dat wij leven. Ik heb het geluk dat mijn cast en crew altijd leuk zijn bij de projecten die ik doe. Ik zou het niet gered hebben zonder hen."

Haar glamour look is prachtig en zij vertelt zoveel meer in de video bij Vogue Girls Night Out op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair