Foto: Tweede schurk uit 'Indiana Jones 5' wordt gespeeld door Boyd Holbrook

Foto: Tweede schurk uit 'Indiana Jones 5' wordt gespeeld door Boyd Holbrook

Nog een foto uit de vijfde film.

Zouden Lucasfilm en Disney met Indiana Jones 5 een punt zetten achter de franchise, of is er aan het einde toch een opening voor een vervolg? De kans lijkt uiteraard groot.

De website / het magazine Empire heeft de eerste echte foto's uit de film van regisseur James Mangold mogen delen met de wereld en er werden ook wat details gegeven over het personage van Boyd Holbrook, bekend uit Narcos en Logan.

Boyd Holbrook is het personage Klaber
Empire heeft mogen onthullen dat Holbrook de snode Klaber, een personage dat de acteur omschrijft als een "schoothondje van Mads, en nog een gek ook". Met Mads wordt verwezen naar Mads Mikkelsen die de nazi Voller speelt.

Hieronder zie je een eerste foto van Holbrooks personage in New York. Op de foto zie je een beeld uit een grote actiescène die zich ontvouwt tijdens de 'Apollo 11 ticker tape'-parade in New York. Deze vond plaats op 13 augustus 1969 en werd georganiseerd om de astronauten te eren.

Ondanks dat het niet direct voor de hand ligt, zou Holbrook zomaar een rol in handen kunnen hebben die in de toekomst terugkeert. Het is in ieder geval wel duidelijk dat Indy (Harrison Ford) met Klaber en uiteraard Voller te maken krijgt in deel vijf, te zien vanaf eind juni volgend jaar.



NieuwsFilm

meest populair