Samuel L. Jackson herhaalt zijn episch lichtzwaard-gevecht uit 'Star Wars'

Samuel L. Jackson herhaalt zijn episch lichtzwaard-gevecht uit 'Star Wars'

Vroeger nam hij altijd zijn oefenzwaard mee

Laatst besprak Samuel L. Jackson zijn nieuwe projecten met Jimmy Fallon. In het interview vraagt Jimmy naar de zwaardtraining van Samuel voor Star Wars. Of het waar was, dat Samuel zijn lichtzwaard overal mee naartoe nam?

Samuel vertelt: "Jazeker! Ik moest destijds een groot gevecht instuderen. Dat ging door 3 kamers. Ik nam het oefenzwaard mee, dat ook in de film gebruikt werd, naar de golfbaan in mijn golftas. Als ik moest wachten, pakte ik het zwaard op en oefende daarmee. Niemand vond het gek. Ze wisten wel waar ik mee bezig was."

Episch lichtzwaard-gevecht
Samuel L. Jackson schrok niet terug voor een episch lichtzwaard-gevecht met Jimmy Fallon. De presentator pakte 2 lichtzwaarden op en voor de kijkers het wisten, waren ze aan het vechten. Hoewel het jaren geleden was voor Samuel, werkte de 'muscle memory' in zijn voordeel. De nu 73-jarige liet al snel wat serieuze moves uit de film zien, waarop Jimmy er maar een grappige lichtshow van maakte.

Samuel L. Jackson besprak ook zijn nieuwe Marvel-projecten met Jimmy Fallon en zijn theatershow The piano lesson. De acteur werkt onverminderd door en zal ook weer als Nick Fury te zien zijn. Of hij het nog steeds leuk vindt om als die personage terug te keren?

Daarop zegt hij: "Het is altijd leuk om die ooglap op te doen en samen te werken met mensen die echt goed zijn in hun werk. De nieuwe setup met de nieuwe familie is erg interessant."

Aveggies-vriendjes
Samuel was laatst zelfs te gast in Sesame Street met een vrolijk ooglapje en met Aveggies-vriendjes. Het was een bucket list thing voor hem, juist omdat Sesamstraat zo'n iconische show is en zegt: "Ik vroeg er al jaren naar bij mijn publicist. Zeker als ik zag dat er iemand in verscheen, van wie ik dacht dat ik dan ook wel kon."

Het epische interview staat bij The Jimmy Fallon Show op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair