Khloe Kardashian verklapt hoe Kim Kardashian haar "geil" krijgt

Khloe Kardashian verklapt hoe Kim Kardashian haar "geil" krijgt

Neon-groene klauwen

Khloe Kardashian verklapt hoe Kim Kardashian haar "geil" krijgt. Ze raakt namelijk opgewonden als Kim haar lange nagels laat zien. Wat dat betreft, weet Kim precies hoe zij de aandacht kan vangen.

"Ik raakte opgewonden tot zij zei dat je de nagels kunt hergebruiken en dat zij 'press ons' zijn. Dat klinkt zo goedkoop. Maar ik word nog steeds geil van je, Kim," zegt Khloe.

Manicures
Het is geen geheim dat Khloe gek is op nagels en manicures, net als haar zus Kim. De neon-groene klauwen die Kim laat zien op haar Instagram zijn extreem. Kim stelt de kijkers echter gerust. Zij draagt graag 'press ons', zodat zij gemakkelijker kan wisselen - ook al vindt haar zusje dat dus niets.

Kim legt uit, waarom zij liever opdrukbare nagels heeft en hoe dat gaat: "Ik laat de meisjes het verven en vraag er wat lijm op te doen. Zodra ik klaar ben met wat ik doe en ik claustrofobische neigingen krijg in de auto, haal ik de nagels eraf. En ik hergebruik ze."

In de reality-show The Kardashians vertelde Khloe al eens, dat als zij ooit in coma ligt, haar nagels nog altijd wekelijks gedaan moeten worden. "Dat heb ik vast laten leggen in mijn testament. Want mensen zullen mij bezoeken."

Maar laat dat dan geen press ons zijn. Het artikel bij Eonline staat hier. Het Instagram-bericht van Kim Kardashian staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair