3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Lucky Logan (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Channing Tatum, Daniel Craig, Adam Driver, e.a. | Kijk direct
De ontslagen mijnwerker Jimmy Logan en zijn broer Clyde, een gehandicapte oorlogsveteraan, beramen een overal tijdens een Nascar-race. Daarvoor hebben ze de hulp nodig van explosievenspecialist Joe Bang, die in de gevangenis zit. Samen met hun zus en de onnozele broers van Bang bedenken ze een plan om hem vrij te krijgen en hun missie te laten slagen.

Horns (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Max Minghella, e.a. | Kijk direct
Ig Perrish rouwt om zijn vermoorde vriendin. De samenleving ziet hem echter als de dader. Op een dag wordt hij wakker met uit zijn hoofd groeiende hoorns die hem de kracht geven mensen hun zonden op te laten biechten en toe te laten geven aan zelfzuchtige daden. Dat komt hem goed uit in zijn zoektocht naar wat er precies is gebeurd met zijn vriendin en om wraak te nemen op de werkelijke dader.

The Notebook (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Cassavetes | Cast: Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Marsden, e.a. | Kijk direct
Tijdens een vakantie ontmoet rijkeluismeisje Allie Hamilton de knappe arbeiderszoon Noah Calhoun. Direct springen de vonken over. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven ze een prachtige zomer vol liefde en passie. Maar wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, verliezen ze elkaar uit het oog. De grote vraag is of hun liefde krachtig genoeg is om al deze ellende te overleven.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair