Tom Cruise zorgt voor overlast tijdens productie bekende tv-serie

Tom Cruise zorgt voor overlast tijdens productie bekende tv-serie

Hij vliegt graag rondjes in zijn helikopter.

Tom Cruise zou voor de nodige overlast zorgen met zijn helikopter. Volgens actrice Jenny Agutter heeft de Hollywoodster meermaals de opnames van de Britse tv-serie Call the Midwife verstoord met zijn vlieggedrag. Dat beweert ze in een nieuw interview met The Mirror.

Cruise, die een vliegbrevet heeft, mag graag met zijn helikopter rondvliegen. Zo kwam hij in mei ook per helikopter aan op de wereldpremière van Top Gun: Maverick, waarin hij de hoofdrol speelt.

De acteur is natuurlijk een echte waaghals en staat erom bekend al zijn stunts zelf uit te voeren. Dat hij in het bezit is van een helikopter is, ook gezien zijn vermogen, niet heel verrassend.

Overlast
Heel leuk allemaal natuurlijk, maar Cruises vlieggedrag blijkt wel tot overlast te zorgen. Zo zou ook de productie van de Britse serie Call the Midwife enorm veel last hebben van het lawaai van zijn helikopter.

"Hij blijft de opnames maar verpesten door met zijn helikopter in de buurt van onze set te landen", verzucht Agutter, natuurlijk enigszins met een knipoogje, in The Mirror.

De opnames vinden plaats in het Engelse Surrey. Cruise is daar naar verluidt voor de opnames van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two. Maar wie weet doet hij ook wel gewoon boodschappen met zijn heli.

Agutter, die de rol van zuster Julienne in de bekende serie speelt, zou Cruise toch wel eventjes aanspreken als ze daar de kans voor krijgt. 

NieuwsFilm

meest populair