Ryan Gosling heeft vele bijzondere looks in de opvallende 'Barbie'-film

Ryan Gosling heeft vele bijzondere looks in de opvallende 'Barbie'-film

Regisseuse Greta Gerwig laat zich erover uit.

In het begin van zijn carrière was Ryan Gosling voornamelijk te zien in romantische komedies, maar sinds Drive heeft hij aangetoond dat hij ook heel goed overweg kan met andere genres. Toch keert hij met Barbie enigszins terug naar zijn 'roots'.

Miljoenen filmfanaten kijken uit naar deze blockbuster. Heel erg gek is dat niet, aangezien regisseuse Greta Gerwig al eerder hoge ogen wist te gooien met Lady Bird en Little Women. Zij wist ook een topcast te strikken. Gosling kruipt namelijk in de huid van Ken, maar de hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan de geliefde Margot Robbie.

Ontvangst
Hoewel we nog eventjes zullen moeten wachten op de eerste officiële beelden, hebben we in recente maanden wel verschillende kiekjes voorbij zien komen van Robbie en Gosling als Barbie en Ken in verschillende outfits. Deze werden zeer goed ontvangen, maar volgens Gerwig is er nog veel meer te zien in de film.

Tijdens een recent interview zei de regisseuse het volgende: "Natuurlijk was ik blij met alle positieve reacties. Wat jullie gezien hebben is ook pas echt het tipje van de sluier!". De journalist vroeg vervolgens of we niet al alle outfits van Ken hebben gezien, maar Gerwigs antwoord was duidelijk: "Oh nee, verre van! Hij heeft echt behoorlijk veel verschillende looks!" Bekijk haar volledige reactie hieronder.



Kritiek
Er was echter niet alleen maar lof. Enige tijd geleden was er ook kritiek op het leeftijdsverschil van bijna 10 jaar tussen Robbie en Gosling. Laatstgenoemde beet toen nog van zich af. Meer daarover lees je hier. Barbie zal in juli 2023 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair