'Grey's Anatomy'-dokter Patrick Dempsey is vanaf nu een levende Disney-legende

'Grey's Anatomy'-dokter Patrick Dempsey is vanaf nu een levende Disney-legende

De knappe acteur staat voortaan vooraan.

Bij Jimmy Kimmel was Patrick Dempsey te gast en vertelt dat hij zichzelf voortaan een levende Disney legende mag noemen. De nu 54-jarige acteur speelde een neurochirurg in de immens populaire serie Grey's Anatomy.

Hij speelde de knappe dokter 11 seizoenen lang en hield miljoenen vrouwen aan de buis gekluisterd. Patrick werd vorige maand dan ook door Disney benoemd tot Disney legende, want de ziekenhuisserie is van hen. Patrick vertelt dat er bepaalde voordelen bijkomen, zoals niet meer wachten in de rij voor een attractie. Hij staat voortaan vooraan met zijn speciale badge.

Opvolgers
Patrick hield het niet alleen bij dokter zijn. Hij speelde laatst coureur in een film van Michael Mann. De witblonde haren waren geen probleem, ook al was hij bij het kleuren even bang dat de kleur niet goed uit zou pakken.

Over de film vertelt hij aan Jimmy Kimmel: "Michael Mann wilde deze film al 30 jaar maken en ik vraag al 10 jaar of ik er in mag. Hij belde mij gelukkig op, want die film leek een droombaan, en dat was het ook. In Italië de hele dag in een snelle auto rijden was heerlijk!"

Zorgen
Zijn nieuwste Disney+ film Disenchanted is een opvolger van Enchanted. Het eerste deel werd 15 jaar geleden opgenomen, vlak na zijn start in de beroemde ziekenhuisserie. Patrick zingt en danst in het vervolg. Over het dansen maakte hij zich geen zorgen, over het zingen wel. Maar dat pakte goed uit.

Het mooie van zijn rol als dokter is dat hij mensen tegenkomt die de zorg in gingen door hem. Daar is hij enorm blij mee, want hij kijkt door de serie anders tegen zorg en gezondheid aan. Het interview bij The Jimmy Kimmel Show staat hieronder en op Youtube.



NieuwsFilm

meest populair