'Power Rangers'-acteur op 49-jarige leeftijd overleden

'Power Rangers'-acteur op 49-jarige leeftijd overleden

De wereld is geschokt door het overlijdensbericht.

De acteur Jason David Frank, algemeen bekend van de Power Rangers-reeks, is op 49-jarige leeftijd overleden. De wereld en meerdere collega's reageren geschokt.

Na enkele niet geverifieerde nieuwsberichten meldde het nieuws-outlet TMZ vanochtend dat de 49-jarige acteur dood is aangetroffen in zijn appartement. Een vertegenwoordiger van de familie vraagt de pers om de familie en overige nabestaanden met rust te laten.

"Respecteer alsjeblieft de privacy van zijn familie en vrienden tijdens deze verschrikkelijke tijd terwijl we het verschrikkelijke nieuws proberen te verwerken", aldus de vertegenwoordiger.

Power Rangers
De acteur rees tot bekendheid door de vertolking van het personage Tommy Oliver, de originele 'Green Ranger' in de immens populaire Power Rangers-franchise.

De acteur speelde jarenlang het personage in niet enkel de televisieserie, maar ook in films zoals Mighty Morphin Power Rangers: The Movie. Ook verzorgde hij voice-over werk voor de videogames.

Collega's
Meerdere collega's reageren geschokt op het overlijdensbericht. Acteur Walter Emmanuel Jones zegt in een Instagram-post dat hij het maar niet kan beseffen.



Ook acteur Blake Foster reageert geschokt, hij laat via Instagram weten de hele nacht te hebben gehuild.

"Ik heb de hele nacht gehuild. Ik ben mijn held, leider, vriend en icoon kwijt", schrijft de acteur.



Het lijkt erop dat de Power Rangers-acteur zichzelf van het leven heeft beroofd. Waarschijnlijk zullen er de aankomende dagen meer details bekend worden gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair