Boze Dwayne Johnson vindt het oneerlijk om 'Black Panther' met 'Black Adam' te vergelijken

Boze Dwayne Johnson vindt het oneerlijk om 'Black Panther' met 'Black Adam' te vergelijken

De spierbundel vindt het niet erg leuk dat IGN dit wel doet.

De twee grootste superheldenfilms van dit jaar zijn ongetwijfeld Black Adam en Black Panther: Wakanda Forever. Laatstgenoemde kwam recentelijk uit, maar deed het nu al beter dan de andere 'Black'-film. IGN kaartte dit aan, maar dat vond Dwayne Johnson niet erg netjes.

'The Rock' speelt natuurlijk de hoofdrol in de DC-film Black Adam. Ondanks het feit dat deze superheldenfilm belabberd werd onthaald door filmcritici (op Rotten Tomatoes dan, waar deze 39% scoort), vinden de 'gewone bioscoopgangers' de film wel geweldig. Zij geven de blockbuster namelijk 89%!

Black Panther
Het Black Panther-vervolg, Wakanda Forver, scoort echter véél beter. Marvel laat de DC-film namelijk ver achter zich, met een 84% 'certified fresh'-score van filmcritici en een prachtige 95% publiekscore.

Dit valt ook aan de box-office resultaten te zien. IGN, de Amerikaanse amusementswebsite die zich richt op computerspellen, films, muziek en andere media, maakte dit ook even duidelijk met de onderstaande tweet.

Reactie
Het duurde echter niet lang voordat Johnson hier zelf op reageerde. Zo schrijft de spierbundel: "Wat een neutraal bericht. Ik hou van een beetje competitie, maar IGN, jullie weten hoe het eraan toegaat. Het is onmogelijk deze twee te vergelijken. 'Black Panther' is al een grote naam, maar niemand had een jaar geleden nog van 'Black Adam' gehoord. We hoeven dan ook geen trap na te krijgen, wij zijn nog maar 'baby'tjes' en hebben nog wat tijd nodig om te groeien!"



NieuwsFilm

meest populair