Zendaya en Timothée Chalamet zijn meer dan vrienden: moet Tom Holland bang worden?

Zendaya en Timothée Chalamet zijn meer dan vrienden: moet Tom Holland bang worden?

Ze voelen meer dan vriendschap voor elkaar.

In een interview met Variety bekent Timothée Chamalet meer dan vrienden te zijn met Zendaya. Ze werkten samen aan de sci-fi film Dune, die een geweldige cast bevat. Op het moment wordt gewerkt aan het vervolg.

Volgens Timothée is de 26-jarige actrice intussen familie en zo dierbaar als een zusje. Ze voelen meer dan vriendschap voor elkaar. Fans hopen dat Zendaya meer te zien zal zijn in het vervolg. De eveneens 26-jarige acteur stelt hen niet teleur en vertelt aan Variety: "Zendaya is nog aan het filmen ... en dat is geweldig. Ze brengt precies wat zij in de eerste film bracht, wat al geweldig was, maar dan meer in overvloed."

"Ze is als een zus intussen. Ik ben zo blij dat ik haar als partner, vriendin en zus heb. Ook om samen onze verhalen te delen over Luca Guadagnino. We hebben heel nauw met hem samengewerkt aan heel verschillende projecten."

Filmopnames
Zendaya vertelde na de filmopnames van het eerste deel dat zij best nerveus was op de set. Maar Timothée hielp haar er doorheen. Hij was een warm welkom. "We vonden allebei dat het zou lukken samen. We worden vrienden, dat wisten we toen al."

Fijn dat de samenwerking bij het tweede deel ook goed ging. Zendaya is overigens al jaren samen met Tom Holland. Het artikel in Teen Vogue staat hier. Zendaya vertelt op haar Instagram dat het wat stil was op haar profiel. Maar ze is nog steeds aan het filmen. Gelukkig had zij destijds een mooie trailer geplaatst op haar Instagram hieronder.



NieuwsFilm

meest populair