Marvel's 'Blade' vindt nieuwe regisseur en wordt meest duistere MCU-film

Marvel's 'Blade' vindt nieuwe regisseur en wordt meest duistere MCU-film

Er wordt al hard gewerkt aan een nieuws script..

Na het vertrek van regisseur Bassim Tariq en vertragingen van de productie kunnen Marvel-fans opgelucht ademhalen nu bekend is dat regisseur Yann Demange (White Boy Rick) en schrijver Michael Starburry direct gaan werken aan de nieuwe 'Blade'-film. De film gaat nu geen verdere vertragingen meer ervaren.

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden sinds Mahershala Ali (Moonlight) als verassing op het podium verscheen op San Diego Comic Con om bekend te maken dat hij Blade ging spelen in het MCU. Sindsdien hebben Delroy Lindo (Da 5 Bloods) en Aaron Pierre (Old) zich aan de cast toegevoegd, maar waren er achter de schermen ook wat problemen.

Eerder dit jaar verliet oorspronkelijke regisseur Bassim Tariq het project terwijl de productie twee maanden erna al moesten beginnen. Daarom is de film bijna een heel jaar uitgesteld en is er maanden volop gezocht naar een nieuwe regisseur.

Duisterste MCU-film?
Volgens Deadline zeggen veel insiders dat Blade een stuk duisterder gaat worden dan de rest van de films in het MCU. Dit jaar heeft Marvel al een beetje geëxperimenteerd met een duisterder project op Disney+, namelijk Werewolf By Night. Nu lijkt erop dat Blade gaat voortborduren op de horror-stijl van Werewolf By Night, maar zo duister en gewelddadig als de oude 'Blade'-films gaat het ook weer niet worden.

Blade laat dus nog een tijdje op zich wachten. Vanaf 3 september 2024 is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair