Kang zal in 'Ant-Man 3' een diepgaande impact op het MCU hebben

Kang zal in 'Ant-Man 3' een diepgaande impact op het MCU hebben

Kang gaat alles veranderen.

Ant-Man 3 regisseur Peyton Reed zegt dat het debuut van Kang the Conqueror een enorm effect gaat hebben op het MCU. Slecht nieuws dus voor Scott Lang en Hope van Dyne.

Alles leidt naar Avengers: Kang Dynasty
In een gesprek met Empire Magazine, sprak Reed over de gevolgen van Kang en de enorme impact die hij zal hebben op het MCU leidend naar de 5e Avengers-film: The Kang Dynasty.

"Ik denk dat het een diepgaande impact heeft op het MCU," zei Reed. "Jeff Loveness, die deze film schreef, schrijft ook The Kang Dynasty, dus er is veel discussie geweest over de impact die deze verschijning van Kang the Conqueror maakt. Er zijn grote dingen in petto."

"Kang The Conqueror in onze film is een heel ander personage dan die in Loki. Hij is iemand die heerschappij heeft over de tijd, en hij is een krijger en een strateeg." Kang zal dus een grote dreiging zijn voor niet alleen Ant-Man, maar voor elke held in het MCU.

Nog een nieuwkomer in het MCU
Naast Jonathan Majors als Kang zullen we ook Kathryn Newton als Cassie Lang zien. Er gaan geruchten dat Cassie Lang zich bij de Young Avengers gaat voegen in de toekomst van het MCU.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair