Deze Marvel-personages werden bijna de nieuwe Black Panther

Deze Marvel-personages werden bijna de nieuwe Black Panther

Het kiezen was niet makkelijk.

*Dit bericht bevat spoilers voor Black Panther: Wakanda Forever

Marvel heeft overwogen om M'Baku of Nakia de nieuwe Black Panther te maken na het overlijden van Chadwick Boseman. Toch koos Marvel voor Shuri om de titel op zich te nemen.

Na de keuze om T'Challa niet opnieuw te casten was er een grote rol te vervullen door een ander personage. Want wie zou de nieuwe Black Panther zijn?

Er waren twee andere opties
In een interview met The Rolling Stone bevestigd schrijver Joe Robert Cole dat Winston Duke's M'Baku en Lupita Nyong'o's Nakia werden overwogen om de nieuwe Black Panther te worden.

"M'Baku was zeker iemand die overwogen werd." De interviewer vertelde Cole vervolgens dat Nakia ook geweldig zou zijn geweest, waarop hij bevestigde dat haar naam ook zeker werd genoemd voor de mogelijke titelheld.

Shuri was de beste keuze
Shuri als de nieuwe Black Panther is de perfecte keuze. Ondanks haar verdriet over het verlies van haar broer en moeder neemt ze de verantwoordelijkheid op zich om Wakanda te beschermen.

De film maakte er een punt van te laten zien dat Shuri het hartvormige kruid opnieuw liet groeien. Dit geeft M'Baku en Nakia de mogelijkheid om in de toekomst alsnog Black Panther te worden.



NieuwsFilm

meest populair