Slechts één mens op prachtige nieuwe personageposters 'Avatar: The Way of Water'

Slechts één mens op prachtige nieuwe personageposters 'Avatar: The Way of Water'

Nog maar een kleine maand wachten!

Naast de indrukwekkende trailer van Avatar: The Way of Water van vanochtend zijn er ook nieuwe personage posters vrijgegeven. Opvallend is dat naast de inheemse Na'Vi personages er maar één menselijk personage op wordt weergegeven.

Over een krappe maand kunnen we eindelijk het nieuwe hoofdstuk van regisseur James Cameron's meesterwerk aanschouwen. Het is algemeen bekend dat de sequel op Avatar erg lang op zich liet wachten, toch blijkt het het wachten waard te zijn geweest. De nieuwe trailer en personage posters zijn werkelijk verbluffend.

Posters
Op de posters zien we enkele oude bekenden. Sam Worthington speelt wederom de hoofdrol van Jake Sully, met Zoe Saldana als zijn vrouw Neytiri. Ook worden er veel nieuwe personages afgebeeld, waaronder de kinderen van de laatstgenoemden.

Het is erg opvallend dat er op de foto's ook één mens te zien is. Het betreft het personage 'Spider' (Jack Champion), een geadopteerd kind van Jake Sully en Neytiri.



Plot
In Avatar: The Way of Water wordt de rust verstoord op Pandora. Jake Sully en zijn gezin zijn genoodzaakt om hun thuis te ontvluchten en ontdekken andere uithoeken van de planeet. In de nieuwe trailer zien we dat ze naar een Na'Vi gemeenschap die in het water leven vertrekken.

Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december te zien in de bioscopen. Check de laatste trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair