Zo verliefd zag je Jennifer Lopez en Ben Affleck nog niet eerder

En zij is klaar met het filmen van 'Atlas'

Vera 23 november 2022 10:04 in Celebrity
Jennifer Lopez is supergelukkig met Ben Affleck en stopt haar geluk niet weg. Maar zo verliefd zag je Jennifer Lopez en Ben Affleck nog niet eerder.

Op TikTok plaatste ze een filmpje, die hieronder staat, waarin zij dolgelukkig haar armen om haar man heeft geslagen. Haar lieve gezicht straalt. Ook haar echtgenoot is blij en gelukkig, maar maakt er voor de camera er een grapje van. Op een gegeven moment is de enige beweging die je ziet, zijn kaken. Hij kauwt kauwgom.

Bij het filmpje hoor je een kinderstemmetje zeggen: "Omdat ik het durfde, heb ik nu de persoon die mij het gelukkigst maakt."

@jlo

🍁🦃♥️

♬ original sound - martha.read


Filmopnames
Jennifer Lopez is waarschijnlijk extra blij, omdat zij klaar is met de filmopnames van Atlas, een Netflix film. In het filmpje hieronder bedankt zij de cast en crew. Ze staat nog in stoere filmkleding bij twee pallets vol champagne, die zij regelde voor hen. Waarschijnlijk bevat elk cadeauzakje een kaart en cadeaubon.

Ze schiet vol als zij zegt: "Ik weet niet waarom ik zo emotioneel word, maar ik denk dat het komt omdat ik echt een heel fijne tijd heb gehad met jullie allemaal. Dank jullie wel. Happy Thanksgiving!"

@jlo It's a wrap on ATLAS!!! @netflix #NuyoricanProductions @Elaine Goldsmith-Thomas ♬ original sound - JLO


NieuwsFilm