3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 23 november 2022 13:55 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Avatar (2009)
Regie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, e.a. | Te zien op: Disney+
Marinier Jake Sully heeft een dwarslaesie en zit daardoor in een rolstoel. Maar dan krijgt hij het aanbod om mee op missie te gaan naar de verre maan Pandora. Daarbij wordt zijn brein gekoppeld als het kunstmatig gecreëerde lichaam van een Na'vi, de blauwe, inheemse bevolking van de planeet. Sully's loyaliteit begint te wankelen wanneer hij de Na'vi beter leert kennen.My Policeman (2022)
Regie: Michael Grandage | Cast: Harry Styles, Emma Corrin, Rupert Everett, e.a. | Te zien op: Prime Video
Brighton, 1957. Politieman Tom heeft een relatie met lerares Marion, maar valt eigenlijk op mannen. Dit moet hij geheimhouden, omdat homoseksualiteit niet wordt geaccepteerd. Wanneer hij museumcurator Patrick ontmoet, valt hij voor diens charmes en begint hij een affaire. Marion begint door te krijgen dat er iets niet klopt. Het drama is compleet wanneer iemand Tom en Patrick aangeeft bij de autoriteiten.Ma Rainey's Black Bottom (2020)
Regie: George C. Wolfe | Cast: Viola Davis, Chadwick Boseman, Glynn Turman, e.a. | Te zien op: Netflix
Chicago, 1927. Bluesdiva Ma Rainey houdt de touwtjes graag strak in handen en laat zich door niemand iets vertellen. Wanneer de zangeres samen met haar band de studio induikt om een nieuwe plaat op te nemen, krijgt ze het al snel aan de stok met de witte studiobaas. Ook belandt ze in stevige discussies met haar bandleden, waarbij de nodige trauma's worden blootgelegd.
Lees ook:NieuwsFilm