Bloedmooie Olivia Wilde vindt het behoorlijk lastig dat Harry Styles haar verlaten heeft

Gaat het enkel en alleen om een pauze of is er meer aan de hand?

FilmTotaal 24 november 2022 06:00 in Celebrity
Hollywood lijkt er weer een beroemde sterrenkoppeltje bij te hebben. Leonardo DiCaprio wordt de laatste tijd namelijk veel gezien met het bekende model Gigi Hadid. Een ander VIP-koppel heeft echter recentelijk een punt gezet achter hun relatie gezet, en makkelijk schijnt dit niet te zijn.

Het gaat hier om Olivia Wilde en Harry Styles. De twee acteurs liepen elkaar tegen het lijf op de set van Don't Worry Darling, waarin ze beiden te zien zijn. Wilde was eveneens de regisseuse. Al snel sprongen de vonken over, maar nu, na een relatie van bijna twee jaar, nemen ze 'een pauze'.

Lastig
Wat dit precies inhoudt is vooralsnog onduidelijk, maar Wilde lijkt het er niet makkelijk mee te hebben. Zo zegt een bron: "Het is vooral erg lastig voor Olivia. Er waren wat probleempjes, maar Olivia dacht dat ze zich hier wel overheen zouden zetten. Ze is dan ook teleurgesteld dat dat niet het geval is. Het is een lastige situatie..."

Deze bron, die beweert een vriend te zijn van het voormalige koppel, gaat verder: "Ze hebben verschillende prioriteiten en dit zorgt er ook voor dat ze meer afstand van elkaar nemen". De 38-jarige Wilde heeft al twee kinderen en wil niet teveel reizen, maar de 28-jarige Styles, een van de bekendste muzikanten ter wereld, is altijd op stap en trekt nu weer de wereld rond voor zijn 'Love On Tour'. Naar zijn zin heeft hij het zo te zien ook wel.Vrijgezel
Of de twee lang vrijgezel zullen zijn is nog maar de vraag, Styles wordt vaak genoemd als een van de knapste mannen ter wereld maar ook Wilde ziet er nog steeds prachtig uit. Dat laat ze ook wel vaker zien op haar Instagram-pagina. Bekijk een van haar recente kiekjes hieronder.NieuwsFilm