Keke Palmer (Nope) geniet pas de laatste jaren écht in bed

En dat allemaal dankzij Whoopi Goldberg.

FilmTotaal 25 november 2022 14:08 in Celebrity
Keke Palmer is meer van haar slaapkameravonturen gaan genieten dankzij Whoopi Goldberg. Volgens de Nope-actrice is het advies dat zij ooit het Hollywoodicoon heeft gekregen goud waard.

"Ik had voorheen altijd vooral het idee dat ik een dienst moest verlenen. Ik genoot er destijds alleen van wanneer ik de ander gelukkig zag", vertelt ze in de nieuwste aflevering van haar persoonlijke podcast Baby, this is Keke Palmer.

Volgens Palmer begon ze steeds meer door te krijgen dat een manier moest gaan vinden om zelf ook meer te kunnen genieten van de intieme momenten. "Voor mezelf was dat niet fijn, dus ik ben echt op zoek gegaan naar wat voor mij werkt".

Genot
Uiteindelijk bleek Goldberg haar redding. Palmer was te gast bij The View, de talkshow die mede door de Sister Act-ster wordt gepresenteerd, toen het onderwerp genot werd besproken.

"Whoopi vertelde dat het belangrijk is om vooral jezelf te plezieren", vertelt ze. Volgens Palmer opende dit echt haar ogen en is ze intimiteit sindsdien anders gaan ervaren.

NieuwsFilm