Invasie van Kerstfilms neemt al vroeg de halve Amerikaanse Netflix Top-10 over

En met name de nummer #1 valt op...

Arjen Rooseboom 26 november 2022 09:00 in Netflix
Met Thanksgiving officieel achter de rug, stromen Netflix-abonnees ineens massaal naar de Kerstmiscontent op het streamingplatform.

Waar wij de komende weken eerst nog de verjaardag van een beroemde Spaanse Turkse goedheiligman uit Spanje vieren, zit men in de Verenigde Staten (en misschien ook al hier) al met cadeautjes bij de boom.

Momenteel staan er al vier Kersttitels in de Netflix Top-10. Allemaal 'originals' waarvan de meesten zelfs net in première zijn gegaan.

Misschien wel de grootste verrassing is een film die gisteren pas is uitgekomen en in één klap naar de bovenste positie is gesprongen.

De romantische Kerstcomedy The Noel Diary gaat over een bestsellerauteur die met Kerstmis naar huis terugkeert om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Daar ontdekt hij een dagboek dat mogelijk geheimen bevat voor zijn eigen verleden en dat van een intrigerende jonge vrouw met een eigen missie. Samen gaan ze op reis om hun verleden onder ogen te zien en een totaal onverwachte toekomst te ontdekken.

Bekijk hieronder hoe de Top-10 eruitziet:
10 - Christmas on Mistletoe Farm
09 - The Wonder
08 - Christmas With You
07 - RIPD 2: Rise of the Damned
06 - Sing 2
05 - Falling for Christmas
04 - The Bad Guys
03 - Where the Crawdads Sing
02 - Slumberland
01 - The Noel DiaryNieuwsFilm