Oordeel zelf: Gaat Megan Fox er door plastische chirurgie op vooruit?

Fans denken dat Fox ook onder het mes is gegaan.

FilmTotaal 26 november 2022 22:58 in Celebrity
Het komt wel vaker voor dat bekendheden voor plastische chirurgie gaan. Zo zagen we in recente weken op FilmTotaal al artikelen langskomen over o.a. Catherina Zeta-Jones en Linda Evangelista, maar ook Megan Fox lijkt onder het mes te zijn gegaan.

Het valt meer en meer mensen op dat de actrice er niet meer uitziet zoals enkele jaren geleden. Fox dook op in Hollywood in begin jaren 2000, maar kende haar echte grote doorbrak toen ze een belangrijke rol wist te bemachtigen in de eerste Transformers-films.

Model
Ondanks het feit dat Fox niet altijd wordt geprezen voor haar acteerprestatie, is bijna wel iedereen het erover eens dat de schoonheid een lust voor het oog is. Menig topmerk wil dan ook maar wat graag met haar samenwerken. Toch valt het haar fans op dat ze er heel anders uitziet dan voorheen.

De laatste tijd nemen de nodige mensen verschillende kiekjes van de actrice onder de loep en het is ze opgevallen dat de 36-jarige actrice er nu heel anders uitziet dan vroeger. Rond 2010 zei Fox dat ze nooit voor plastische chirurgie was gegaan, maar wanneer ze er nu naar wordt gevraagd houdt ze zich stil.

Instagram
De bekende Instagram-pagina 'Celebface' analyseert maar wat graag de gezichten van bekendheden en hoe deze in recente jaren compleet anders uitzien. Recentelijk was Fox aan de beurt en eerlijk is eerlijk, wanneer de 'oude' Fox met de 'nieuwe' Fox wordt vergeleken lijkt het om twee verschillende personen te gaan!

Zo staan er reacties bij als "Ze was zó mooi, maar nu ziet ze eruit als alle anderen. Echt jammer" en "In 2009 was ze prachtig. Nu lijkt ze enorm veel op Kim Kardashian" of "Ze was een van de grote schoonheden en nog gaat ze onder het mes. Het is doodzonde dat de maatschappij vrouwen niet gewoon kan laten zijn". Oordeel zelf met de foto's die hier te zien zijn.

Eigen kiekjes
Hoewel Fox zelf maar wat graag de nodige kiekjes deelt op haar eigen pagina en deze altijd weer binnen een mum van tijd miljoenen keren 'geliket' worden, reageren ook hier mensen vaker ietwat negatief door te zeggen dat ze er niet meer hetzelfde uitziet als vroeger. Recentelijk was er eveneens behoorlijk veel kritiek op haar controversiële Halloween-outfit.

NieuwsFilm