Deze 3 dikke aanraders vind je nu op Videoland

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 26 november 2022 13:52 in Featured
Het aanbod van Videoland is ontzettend groot. FilmTotaal heeft de catalogus van deze streamingdienst van eigen bodem vandaag eens voor je onderzocht en drie aanraders voor je op een rijtje gezet.

Hairspray (2007)
Regie: Adam Shankman | Cast: Nikki Blonsky, John Travolta, Brittany Snow, e.a. | Kijk direct
Tracy ziet haar droom uitkomen wanneer ze auditie mag doen voor The Corny Collins Show, een dagelijks dansprogramma op tv. Ondanks de vooroordelen die veel mensen over haar hebben, weet ze met haar tomeloze enthousiasme en hippe danspasjes een rol te bemachtigen. Dit tot groot ongenoegen van de verwende dancing queen Amber, die haar eigen positie in gevaar ziet komen.April, May en June (2019)
Regie: Will Koopman | Cast: Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga, e.a. | Kijk direct
Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar autistische zoon Jan. De halfzussen achten zich alle drie echter ongeschikt voor deze taak. Daarnaast zijn ze nogal vervreemd van elkaar. April, May en June moeten elkaar dan ook opnieuw zien te vinden om deze moeilijk tijd door te komen.Her (2013)
Regie: Spike Jonze | Cast: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, e.a. | Kijk direct
De eenzame Theodore schrijft brieven voor verliefde stelletjes. Op een dag ontdekt hij een hypergeavanceerd computersysteem. De vrouwelijke stem, die zichzelf al snel Samantha noemt, helpt hem niet alleen met zijn alledaagse bezigheden, maar begint ook met hem te flirten. Theodore wordt verliefd op haar en Samantha fantaseert op haar beurt over een leven als mens.

Lees ook direct:NieuwsFilm