3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 26 november 2022 14:49 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Red Rocket (2021)
Regie: Sean Baker | Cast: Simon Rex, Suzanna Son, Bree Elrod, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Mike was ooit een succesvol pornoacteur. Inmiddels is hij aan lager wal geraakt en zit hij zonder geld. Hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats in Texas, waar hij bij zijn ex Lexi aanklopt voor hulp. Zij blijkt echter nog dieper in de problemen te zitten dan hij. Mike doet er alles aan om weer iets van zijn leven te maken. En dat lukt hem nog aardig ook, tot hij de jonge Strawberry tegenkomt.The Good Nurse (2022)
Regie: Tobias Lindholm | Cast: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, e.a. | Te zien op: Netflix
Amy Loughren, een alleenstaande moeder die in de avonduren werkt als verpleegkundige in een ziekenhuis, lijdt aan een zware hartaandoening, maar kan niet stoppen met haar werk. Haar nieuwe collega Charlie Cullen blijkt al snel haar reddende engel. Alles verandert wanneer de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst.The Machinist (2004)
Regie: Brad Anderson | Cast: Christian Bale, Jennifer Jason Leigh, John Sharian, e.a. | Te zien op: Prime Video
Fabrieksarbeider Trevor Reznik slaapt slecht. Hierdoor is hij helemaal uitgeput. De enige vrienden die hij heeft zijn een prostituee en een serveerster. Uiteindelijk leidt zijn slapeloosheid tot een tragisch ongeluk waarbij een van zijn collega's een hand verliest. Hierna gaat het steeds slechter met Reznik. Hij eet niet meer en begint langzaam zijn grip op de realiteit te verliezen.

Lees ook direct:NieuwsFilm